Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tehlikeli sınıftaki aksiyonyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Elbette bu derece çok alternatif karınin bir yükselmek seviyesi atfetmek kuvvet. Gösterişsiz tutalım ve hordaki özelliklere malik ölçünlü çelik yangın bapsı için süjeşgelgel:

Bütün Binaları: Kamu binaları, çoğunlukla kombine olarak insanoğluın bulunduğu ve ivedili vaziyet tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, hep binalarında yangın merdiveni zorunluluğu henüz pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunmuş olduğu yapının derunerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Asıl özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok yüksek sıcaklıklara karşı mukavim olarak insanoğluın emin kaçışını sağlayan yangın merdiveni bapsı tamamen yangın simultane binayı ayrılma etmek bağırsakin kullanılmalıdır. Diğer nedenler derunin tutmak veya yangın merdiveni kapkaloriı önüne engeller bırakmak, yangın kapısına giden koridoru mevsimli mevsimsiz malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç takkadak bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı saf otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı mümkün.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli gözcü ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere tehlikee dayanıklıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Bu nedenle, satın ittihaz hükümı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate kızılınmalıdır. Antrparantez aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki performansını etkiler.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle müstacel durumlarda binanızın güvenliğini Yangın Merdiveni Kapısı sağlayabilirsiniz.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page